Rechtshulp

Er zitten veel juridische haken en ogen aan de huidige arbeidsvoorwaarden van de eerstelijnsfysio’s die niet altijd voldoen aan wet- en regelgeving. Ook als de cao er straks na twintig jaar wel is, komt individuele juridische dienstverlening de fysio’s van pas. Bijvoorbeeld voor hulp bij vragen over de nieuwe cao, om te weten hoe het zit met functiebeschrijving- of waardering, of voor bijstand in complexe situaties.

Fysiovakbond FDV biedt jou als je lid bent gratis juridische ondersteuning bij arbeidsrechtelijke vragen. Dit doen we via FBZ Rechtshulp. De arbeidsjuristen van FBZ hebben veel ervaring met arbeidsrechtelijke issues in de eerstelijnsfysiotherapie. Superhandig als straks de cao ingaat. Dan ben je verzekerd van deskundig antwoord op al je individuele vragen!

Onderhandelaars van FBZ zijn als adviseur betrokken bij het cao-traject voor de Cao Eerstelijn Fysiotherapie. De arbeidsjuristen kennen de ins en outs van je arbeidsvoorwaarden en rechten dan ook als geen ander. Je kunt terecht bij de rechtshulp via rechtshulp@fbz.nl.

Laatste rechtshulpnieuws

Op deze pagina lees je over ervaringen van zorgprofessionals uit de dagelijkse praktijk. Met tips waar je op moet letten. En je treft artikelen aan over nieuwe wetgeving op het gebied van arbeidsrecht.