Aansluiten bij Fysiovakbond FDV?

Je oefent het mooiste vak uit ter wereld en doet je werk met plezier. Je zorgt goed voor anderen, maar zorg je ook voor jezelf? Fysiovakbond FDV werkt aan betere arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden voor eerstelijnsfysiotherapeuten. 

Als lid kun je terecht bij onze arbeidsjuristen voor individuele juridische ondersteuning bij arbeidsrechtelijke vragen en samen maken we ons sterk voor de Cao Eerstelijn Fysiotherapie.

Beter perspectief

Met jouw bijdrage werkt Fysiovakbond FDV aan betere arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden voor fysio’s in de eerstelijn. De onderhandelingen met werkgeversorganisatie WVF voor een Cao Eerstelijn Fysiotherapie hebben begin 2023 geleid tot een mooi principeakkoord die werknemers perspectief biedt voor de toekomst. De cao kon helaas niet ingaan, vanwege de te lage tarieven. Er is dus eerst flink werk aan de winkel en op tal van niveaus vinden gesprekken plaats. Je kan rekenen op onze inspanningen. Zo is FDV gesprekspartner van stakeholders als:

  • Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
  • Nederlandse Zorgautoriteit
  • Zorgverzekeraars Nederland
  • Stichting Pensioenfonds voor Fysiotherapeuten
  • Deelnemersvereniging voor Fysiotherapeuten
  • Werkgeversvereniging Fysiotherapie

Hoe lid worden?

Fysiovakbond FDV is dé vereniging die zich inzet voor alle fysiowerknemers in de eerstelijn. Dit jaar hebben zich al ruim 20 procent van de werknemers bij ons aangesloten. We maken dus een vliegende start als zelfstandige cao-partij. We zien graag dat meer collega’s lid worden. Want samen staan we sterk.  Je kunt je via onderstaande button rechtstreeks bij Fysiovakbond FDV aansluiten.

Je bent na aanmelding direct lid. Je krijgt een ontvangstbevestiging. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen. In het voorjaar 2024 ontvang de contributiefactuur voor 2024.