Veelgestelde vragen over het lidmaatschap

2 nov 2023

Wat zijn de kosten voor het lidmaatschap van Fysiovakbond FDV?

De kosten voor het lidmaatschap van Fysiovakbond FDV wordt elk jaar vastgesteld op de Algemene Ledenvergadering. De huidige contributie en de opbouw hiervan vind je op deze pagina.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Volgens artikel 6.2 van onze statuten loopt een lidmaatschap per kalenderjaar en moet vóór 1 december van het lopende kalenderjaar opgezegd worden om het lidmaatschap per 31 december van datzelfde kalenderjaar te beëindigen.

Opzeggen kan door een bericht te sturen naar leden@fysiovakbond.nl.

Hoe werkt de rechtshulp bij Fysiovakbond FDV?

Als je lid bent van Fysiovakbond FDV, kun je je arbeidsrechtelijke vragen rechtstreeks stellen bij de juristen van FBZ Rechtshulp. Dit gaat via rechtshulp@fbz.nl.

Je kunt als lid gebruikmaken van maximaal tien uur juridische ondersteuning bij arbeidsrechtelijke kwesties die je hebt rondom jouw loondienstsituatie. Deze juridische ondersteuning kun je dus niet gebruiken voor andere juridische kwesties. Twijfel je of je jouw vraag kunt stellen? Leg het dan ook voor bij rechtshulp@fbz.nl. Je krijgt dan binnen vijf werkdagen een antwoord op je bericht.

Meer informatie over de rechtshulp vind je op onze rechtshulppagina

Hoe kan ik inloggen op Mijn Fysiovakbond?

Dit kan via https://mijn.fysiovakbond.nl/login? of de knop rechts bovenin op de website ‘Mijn Fysiovakbond’. Je gebruikersnaam is het mailadres dat bij ons bekend is. Als je voor het eerst inlogt, klik dan op wachtwoord opvragen. Je krijgt dan een e-mail met een tijdelijk wachtwoord. Daarna kun je zelf een wachtwoord instellen.

Waar vind ik informatie over de Algemene Ledenvergaderingen?

Waar vind ik de overzichtspagina voor leden?

De overzichtspagina met alle informatie voor jou als lid vind je hier: Overzichtspagina met informatie voor leden | Fysiovakbond FDV.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een berichtje naar fdv@fysiovakbond.nl.