Word nu lid en krijg de laatste maanden van 2023 gratis!

27 okt 2023

Fysiovakbond FDV is dé vereniging die zich inzet voor alle fysiowerknemers in de eerstelijn. Dit jaar hebben zich al ruim 20% van de werknemers bij ons aangesloten. We maken dus een vliegende start als zelfstandige cao-partij. We zien graag dat meer collega’s lid worden.  Want samen staan we sterk. Daarom hebben we voor jou een interessant aanbod.

De activiteiten van Fysiovakbond FDV richten zich alleen op de werknemers. We investeren dus niet in zaken die je als werknemer niet direct nodig hebt. Hierdoor kunnen we de contributie bescheiden houden. Dit bedraagt slechts 95 euro per jaar, dat is minder dan 8 euro per maand. En als je je werkgever vraagt onze factuur via de werkkostenregeling te verrekenen met je salaris, dan betaal je enkele tientjes minder. Dat kost je werkgever niets. We hebben geen winstoogmerk. Alle inkomsten komen direct ten goede aan de verbetering van jouw positie als werknemer en al je fysiocollega’s.

Waarin onderscheidt Fysiovakbond FDV zich?

De activiteiten van Fysiovakbond FDV zijn vergelijkbaar met andere vakbonden, maar kent een aantal unieke kenmerken. Zo richten we ons uitsluitend op betere arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden van werknemers in de eerstelijnsfysiotherapie. Na aanmelding kan je direct terecht bij de arbeidsjuristen van Vakbond FBZ bij arbeidsrechtelijke vragen of problemen. Andere bonden hanteren een wachttijd. Zo heb je rechtstreeks toegang tot de arbeidsjuristen van Vakbond FBZ. Zij hebben grote expertise in de meest uitzonderlijke kwesties op het gebied van arbeidsvoorwaarden in de fysiotherapie. Zo weet je zeker dat je deskundig geholpen wordt.

Jouw werknemersbelang en de kwaliteit van onze dienstverlening staat dus voorop.

Over onze actie:
Als je nu lid wordt, is je lidmaatschap voor de rest van 2023 gratis. Je lidmaatschap gaat na aanmelding direct in. Je krijgt een ontvangstbevestiging. In het eerste kwartaal 2024 ontvang je onze contributiefactuur.

Twijfel je nog?

Met jouw bijdrage werkt Fysiovakbond FDV aan het verbeteren van jouw arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden. De onderhandelingen met werkgeversorganisatie WVF voor een Cao Eerstelijn Fysiotherapie hebben begin dit jaar geleid tot een mooi principeakkoord die werknemers perspectief biedt voor de toekomst. De cao kon helaas niet ingaan, vanwege de te lage tarieven. Er is dus eerst flink werk aan de winkel. Op tal van niveaus vinden gesprekken plaats. Je kan rekenen op onze inspanningen. Zo is FDV  gesprekpartner van stakeholders als:

  • Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
  • Nederlandse Zorgautoriteit
  • Zorgverzekeraars Nederland
  • Stichting Pensioenfonds voor Fysiotherapeuten
  • Deelnemersvereniging voor Fysiotherapeuten
  • Werkgeversvereniging Fysiotherapie

Onze corebusiness

In dit schema zie je waar we ons primair op richten en welke overbodige dingen we niet doen.

We kunnen onze activiteiten realiseren voor een contributie van 95 euro per jaar. Met de eventuele overgebleven gelden leggen we een stakingskas aan, zodat we – als het nodig is-  kunnen demonstreren en actievoeren.

Over onze actie:
Als je nu lid wordt, is je lidmaatschap voor de rest van 2023 gratis. Je lidmaatschap gaat na aanmelding direct in. Je krijgt een ontvangstbevestiging. In het eerste kwartaal 2024 ontvang je onze contributiefactuur.