Dit doet de klankbordgroep van Fysiovakbond FDV

12 sep 2023

Fysiovakbond FDV onderhandelt namens jou voor de Cao Eerstelijn Fysiotherapie. Dit doen we niet alleen. Alle voorstellen bespreken we met een groep betrokken fysiocollega’s. Zij geven advies over de afspraken en voorstellen die worden gedaan bij de cao-tafel. En bekijken wat die voor jou en je collega’s in de praktijk betekenen.

Wat is de rol van de klankbordgroep?

De naam zegt het al: deze groep is hét klankbord voor Fysiovakbond FDV tijdens het cao-proces. De leden, allemaal betrokken fysiocollega’s, gaven gevraagd en ongevraagd advies over de cao-voorstellen. Ze beoordeelden hoe deze zullen vallen bij de werknemers in alle verschillende praktijken, groot en klein.

De klankbordgroep is een onmisbare schakel in het proces om tot een goede cao te komen. Met hun advies en kritische blik dragen de klankbordgroepleden bij aan een goede Cao Eerstelijn Fysiotherapie.

Wie zitten er in de klankbordgroep van Fysiovakbond FDV?

Verschillende geïnteresseerde collega’s uit het hele land zijn betrokken bij de klankbordgroep. Van Groningen tot Limburg, van grote tot kleine praktijken, algemene fysio’s en gespecialiseerde therapeuten, net afgestudeerd of al jarenlang in het vak. Fysiovakbond FDV vindt het belangrijk dat deze groep zo divers mogelijk is, met uiteenlopende opvattingen. Zo zorgen we ervoor dat we een compleet beeld krijgen van de uiteenlopende meningen van de fysiowerknemers in Nederland.

Kan ik ook lid worden van de klankbordgroep?

We zijn altijd op zoek naar betrokken leden die graag een bijdrage willen leveren aan het cao-proces en aan de vereniging. De klankbordgroep overlegt een paar keer per jaar, meestal online, op verzoek van het bestuur. We hebben geen specifiek profiel voor klankbordgroepleden. Het belangrijkste is dat je een aanvulling bent op de bestaande groep. Voorwaarde is wel dat je lid bent van Fysiovakbond FDV. Heb je interesse? Stuur dan een bericht naar fdv@fysiovakbond.nl.