Extra ledenvoordelen

Op deze pagina vind je alle handige overzichten, e-learnings en informatie die Fysiovakbond FDV speciaal voor jou als lid heeft verzameld op een rijtje. Staat er iets niet tussen of mis je iets? Aarzel niet en neem contact op via fdv@fysiovakbond.nl.

E-learnings

In acht lessen leer je in deze e-learning meer over de arbeidsvoorwaarden in jouw contract. Met handige korte video’s en uitgebreidere tekstuitleg. Zo weet jij straks de belangrijkste arbeidsvoorwaarden in jouw arbeidsovereenkomst!

Hoe is het gesteld met jouw pensioen als eerstelijnsfysiotherapeut? Heb jij straks ook een pensioengat? En wat kun je zelf doen om je pensioen aan te vullen? Je leert het in deze e-learning!

Toolkit onderhandelen

Speciaal voor jou als lid hebben we een toolkit gemaakt met handige informatie die je kunt gebruiken om het gesprek met je werkgever aan te gaan over jouw arbeidsvoorwaarden. In de toolkit onderhandelen lees je waar je wettelijk recht op hebt, vind je handige onderhandeltips én een factsheet met daarin de belangrijkste informatie samengevat.